De LOOS winkel

Naast onze vaste routes opent LOOS vanaf april een echte zero-waste pop-up winkel! Bij de Alchemist openen we hier eens per week de deuren zodat je in een ruim tijdslot kan plannen wanneer je langs wilt komen.

Dus pak je potjes, bakjes en zakjes, spring op de fiets en kom langs!

Openingstijden:

oneven weken: zaterdag van 10:00 tot 17:00

Je vindt ons bij de hoofdingang van de Alchemist, op de Europalaan 2, 3526KS, in Utrecht. Kan je de ingang niet vinden? Bel ons, en we helpen je! +31 6 18802219. We raden aan om met de fiets of het OV te komen, maar er is ook ruimte om een auto te parkeren.

Groter assortiment

Doordat we niet alle producten op de fiets mee hoeven te nemen geeft een vaste winkel ons de mogelijkheid om te experimenteren met een breder aanbod. Zo kunnen we producten die zwaarder zijn (zoals oliën) of veel volume innemen (zoals meel) aanbieden, om ons assortiment nog completer te maken! De producten die we extra aanbieden op de woensdag staan schuingedrukt in het overzicht van het assortiment.

 

Daarnaast is het voor jullie, de klant, een stukje makkelijker plannen, omdat je een groot tijdslot hebt waarin je zelf kan plannen wanneer je langs wilt komen. Zo kan je als onze routes voor jou niet uitkomen, toch nog een moment inplannen om je inkopen zonder plastic te doen!