FAQ

We krijgen regelmatig verschillende vragen te horen en willen de meest gevraagde hieronder alvast voor jou beantwoorden. Staat je vraag er niet bij? Kom een keer langs bij de Silo om ze te stellen of stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt het?

Nee, dat hoeft niet. Je kan potten meenemen, maar ook (stapelbare) bakjes, kistjes, flesjes, zakjes etc. zijn prima te gebruiken voor het overgrote deel van onze producten. Daarnaast bieden we zelf ook zakjes en potten aan en zijn we de verdere mogelijkheden nog aan het uitzoeken en ontwikkelen. Zo kun je ook spontaan bij ons langskomen!

De tegoedbon staat gekoppeld aan je e-mailadres in ons klantensysteem. Om gebruik te maken van je tegoedbon hoef je dit alleen maar aan te geven bij het afrekenen. Je hoeft je tegoed niet in een keer op te maken, je kan het dus verspreiden over meerdere bezoeken.

Je kan bij ons alleen pinnen of met een tegoedbon betalen.

Super fijn dat je ons wil helpen! Op dit moment is het allerbelangrijkste voor ons om een vaste klantenbasis te krijgen bij al onze stops. Daar kan je bij helpen door zelf langs te komen, maar ook door vrienden, familie of buren mee te nemen.

Verder hebben we veel baat bij promotie. Hier kan je ons mee helpen door onze posts op sociale media te delen, ons een keer in je wijk-app te noemen of over ons te vertellen. Ook kan je een tijdschrift of krant over ons tippen, zodat ze over ons willen schrijven.

Als laatste helpt het ons heel erg als je een recensie achterlaat bij google of facebook, zodat we hoger in de zoekresultaten komen!

Wij zijn op dit moment bezig met het verkennen van zakelijke opties, zoals het verhuren van de Silo voor op feestjes, of het samenstellen van verpakkingsvrije (kerst)pakketten. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met info@loosutrecht.nl

Route

We werken met een vast ritme, waarbij we om de week in een wijk staan. Het overzicht van de routes en wanneer we waar rijden vind je hier.

Wij hebben een ventvergunning; dit houdt in dat wij ergens mogen staan zolang wij klanten hebben, maar dat wij weer moeten vertrekken als we geen klanten bij de Silo hebben staan. We communiceren van tevoren waar we allemaal stoppen en wanneer we verwachten daar aan te komen. We kunnen echter niet beloven hoe lang we ergens staan.

Bij onze pop-up winkel zijn we wel langere tijd open op één plek!

Het overzicht van onze routes kan je zien op de kaartjes bij de routes. Daarnaast is het goed om te weten dat wij helaas niet in de binnenstad mogen verkopen en hier dus ook niet zullen stoppen. De binnenstad is het gebied dat wordt begrensd door de singels; Catharijnesingel, Weerdsingel, Wittevrouwensingel, Maliesingel en Tolsteegsingel. We zijn nog hard op zoek naar een manier om dit toch voor elkaar te krijgen. Iets waar we naar kijken is bijvoorbeeld het staan op markten. Het is dus belangrijk om toch een account aan te maken als je in de binnenstad woont, zodat we wel weten dat er vraag naar is.

Onze planning vind je bij het overzicht van de routes. In onze opstartfase hebben wij helaas nog niet de capaciteit om in alle gebieden te rijden. De keuze voor de wijken waar wij zullen starten is gebaseerd op de vraag, wat we bepalen aan de hand van de adressen die mensen invullen bij hun account. Dus maak vooral een account aan!

Nee, je kan altijd langskomen, waar je maar wilt! Voor de hele maand april zijn wij als test van ons aanmeldsysteem afgestapt (waarmee we eerst werkten) en hoef je je dus niet meer aan te melden.  

Producten

Zeker, tips zijn altijd welkom! We zijn continu bezig om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Ideeën? Stuur een mailtje naar info@loosutrecht.nl en we zullen er naar kijken. 

De producten die we inkopen zijn vrijwel allemaal van biologische oorsprong. Echter, omdat wij zelf nog niet als biologisch gecertificeerd zijn mogen we het niet als biologisch verkopen. Je krijgt het best een beeld van waar onze producten vandaan komen door even te kijken bij onze leveranciers.

Alle! Ons assortiment is volledig plantaardig, zodat veganisten zorgeloos bij ons hun boodschappen kunnen doen.