Assortiment

Wij proberen zo duurzaam mogelijke producten aan te bieden. Om dat te laten zien zijn we zo transparant mogelijk over waar de producten vandaan komen. Heb je vragen over (de herkomst van) een product? Neem contact met ons op!

De hoeveelheden op deze pagina zijn gebaseerd op gemiddelde afname. Prijzen zijn onder voorbehoud, wegens prijswijzigingen.

Attention: The internal data of table “7” is corrupted!
Attention: The internal data of table “5” is corrupted!
Attention: The internal data of table “6” is corrupted!
Attention: The internal data of table “10” is corrupted!
Attention: The internal data of table “4” is corrupted!
Attention: The internal data of table “2” is corrupted!
Attention: The internal data of table “3” is corrupted!
Attention: The internal data of table “1” is corrupted!
Attention: The internal data of table “8” is corrupted!
Attention: The internal data of table “19” is corrupted!
Attention: The internal data of table “9” is corrupted!

Allergieën: omdat onze producten onverpakt zijn kunnen we, ondanks dat we onze dispensers regelmatig grondig schoonmaken, helaas niet garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt. Als je een ernstige allergie hebt voor een van onze producten adviseren we dus helaas om niet bij ons te kopen.

Goed om te weten: Ons assortiment is volledig plantaardig. Als veganist kan je dus zorgeloos bij ons je boodschappen doen!

*schuingedrukt: Schuingedrukte producten zijn alleen beschikbaar in onze fysieke pop-upwinkel bij de Alchemist. 

Onze leveranciers

Op dit moment zijn we nog volop bezig met het zoeken van producten en leveranciers die bij onze visie aansluiten. Wel stellen we je met trots alvast voor aan de huidige leveranciers.

Wij zijn Arwac Coffee, een nieuwe sociale onderneming in hartje Utrecht, en staan voor het genieten van verse en verantwoorde koffie.

Onze missie is goede koffie voor iedereen: goed voor jou, voor de boer, en voor het milieu. Wij maken pure Colombian single origin arabica koffie met medium branding, perfect voor een heerlijke kop espresso of koffie. De bonen zijn biologisch geteeld in het noorden van Colombia. Deze kopen wij direct van de koffieboer die daar een écht eerlijke prijs voor ontvangt💯

Wij leveren de koffie in bulk in herbruikbare tonnen zodat deze verdeeld en verkocht kunnen worden aan LOOS. Wij promoten en moedigen iedereen aan om hun eigen pot mee te nemen voor de koffie. Dit betekent dat verpakkingen niet nodig zijn en zo gaan wij dus materiaalverspilling tegen. Kort samengevat is onze koffie van hoge kwaliteit, met een duurzaam proces en voor een betaalbare prijs! 

Om de Nederlandse biodiversiteit te verbeteren zullen we ons opnieuw met natuur moeten verbinden. Onszelf en ons landschap verwilderen.

Daarom werken wij samen met boeren aan een Wilder Land door (on)kruiden in te zaaien waar we ongelooflijk lekkere thee van maken.
Hoe meer (on)kruiden we inzaaien bij boeren, hoe meer bijen, vogels en vlinders terugkeren in Nederland.
Geniet van onze unieke blends en verwilder jezelf met een kop (on)kruidenthee die de Nederlandse natuur herstelt.
En nu, hup, de natuur in!

Bij IDorganics zijn we gespecialiseerd in bulk en maken we heerlijke biologische producten. We mengen, roosteren, branden koffie en sinds kort maken we ook zelf chocolade. De vegan melkchocolade is nu ook in de maak en binnenkort bij LOOS verkrijgbaar!

Met meer dan 400 artikelen in het assortiment en een veelzijdig team, waarvan 40% met een afstand tot de arbeidsmarkt, proberen we samen met LOOS de afvalberg te verminderen.

Voel verpakkings vrij.