nieuwsbrief december

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief december
nieuwsbrief december
De planning
Wie ons heeft bezocht op de markten weet dat we sinds afgelopen week al op pad zijn gegaan met onze nieuwe kar. Dit zijn voor ons nog proefritjes en zijn gericht op de verbetering van het (bijvul)proces en de inrichting van de kar zelf. De zaterdag route gaat (weer) beginnen zodra de kar, zo goed als, af is en de bestellingen op woensdag starten wanneer de website helemaal werkend is! Ook hier wordt achter de schermen dus hard aan gewerkt. We hopen dat we in december in ieder geval kunnen gaan starten met de zaterdagroute maar hebben dit nog niet in het schema gezet omdat het nog niet zeker is. We houden jullie via onze standaard kanalen op de hoogte 💪Tot slot, gaan wij er met LOOS 1 t/m 7 januari even tussenuit maar zijn we wel te vinden in de winkel. PUUR&LOOS (Burgemeester Reigerstraat 24A) is dus niet(!) dicht in deze periode. Tot snel!
De nieuwe kar: proefperiode én nieuwe producten!
De afgelopen weken zijn wij stiekem al op pad geweest met onze nieuwe kar. Dit hebben we nog niet officieel aangekondigd omdat het echt de test weken zijn en we dus nog veel verbeterpunten zien in het ontwerp en de inrichting. Net als de Silo komen we er gaandeweg achter wat nog mist in ons ontwerp en hoe we zoveel mogelijk producten mee kunnen nemen. Mocht je toch al benieuwd zijn, kom dan gerust langs op de markt op het Smaragdplein (dinsdag) of de markt in Leidsche Rijn (vrijdag). Hoewel de kar dus nog in de testfase zit, hebben we al wel heel wat nieuwe producten mee! Een aantal van die nieuwe producten staan hieronder:Nordkapp decafé (bonen)Kaap dark roast (bonen)PUUR&LOOS blend (bonen)KamilleVerveineChai mildChai pittigRoze bunker limonade gekke bessenParel couscousLinzen geelLinzen dupleyGemengde noten LUXE (geroosterd & gezout)ParanotenTandpasta tabs van SmyleGember pure chocoladeHazelnoot melkchocoladeLasagna bladenSpaghetti
LOOS op bedrijvenbezoek
Wist je dat LOOS ook in te huren is op locatie? Zo bezochten we afgelopen week de Reusable Packaging Fair en ICM opleidingen. Wij regelden de bakjes en zakjes, en bezoekers en medewerkers konden deze vullen met allerlei lekkers. Bij ICM gaf Laurens ook een presentatie, over hoe we zijn gekomen waar we zijn, waarom we doen wat we doen, en hoeveel impact je maakt als je bij ons je boodschappen doet. Puck Colen van ICM vertelde ons: “LOOS paste perfect in onze “Duurzame Week”, en hun bezoek was een grandioos succes! Het contact vooraf verliep heel soepel en alles was tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader!”. Wil je LOOS ook een keer bij jouw bedrijf hebben? Neem contact op met laurens@loosutrecht.nl en hij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn!
Wie zijn onze klanten?
Zoals we al eens eerder hebben benoemd, zijn drie studenten momenteel druk bezig om de klanten van LOOS beter in beeld te krijgen. Het doel hiervan is om beter te weten waar onze klanten voornamelijk wonen, hoe LOOS het best voor hen ingericht moet worden en hoe we ‘de klant’ kunnen laten terug keren. Om hier informatie over te verzamelen zou het enorm helpen als je een paar minuten over hebt en deze enquête invult: https://www.survio.com/survey/… Alvast heel erg bedankt namens de studenten, maar ook namens LOOS!!
Decembercadeautjes nodig?
Mocht je nog op zoek zijn naar cadeautjes voor sinterklaas, kerst, oud & nieuw of alles door elkaar dan kan je natuurlijk bij LOOS of PUUR&LOOS terecht! Vul een mooi zakje of potje met de lekkerste luxeproducten zoals havernoten omringt met havermelkchocolade of onze heerlijke notenmixen. De winkel heeft zelfs al samengestelde zakjes klaarstaan! Kom langs op de markt of in de winkel en vraag naar de mogelijkheden!
Tot snel!Liefs, LOOS

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)