Nieuwsbrief November

Datum

Datum

Datum

Nieuwsbrief November
Nieuwsbrief November
Routes
De routes van de woensdag en de zaterdag zijn aangepast. De woensdag is de grootste verandering, waar we de route voor een groot deel schrappen. We staan voortaan om de week bij boeren en buren, en staan langer bij Parnassos, bij Groentetas. Op zaterdag zijn de tijden iets aangepast doordat we een extra stop hebben toegevoegd, en is de locatie van de stop in de Griftstraat iets gewijzigd. Bekijk de nieuwe routes en/of tijden goed! Zie hier de routekaart en bekijk hier de stops per route.
We vinden het heel erg jammer dat we, na de aanpassingen op de woensdag, niet meer bij iedereen in de buurt komen. De tijd die we daar echter mee besparen kunnen we heel goed gebruiken om ons te richten op de groei van LOOS! En… niet getreurd, voor onze Leidsche Rijn fans komen we op zaterdag in de Kersentuin bij het Aureliahof!Zodra we weer meer tijd hebben komen we zeker terug!
Zie hieronder het rijschema voor november
LOOS heeft €60.000 gewonnen!Foto: door Ben HarrisWeten jullie nog dat wij jullie hebben gevraagd om op ons te stemmen voor die ene wedstrijd waar we heel veel geld konden winnen? Mede door jullie stemmen mochten wij donderdag 20 oktober pitchen en heeft de jury €60.000 meegegeven voor de groei van LOOS!! 🥳🎉 Het is ondertussen nog steeds aan het bezinken, maar we zijn erg blij dat ons harde werk gezien wordt!Bedankt aan Stichting VOOR, welke het geldbedrag mogelijk heeft gemaakt, en bedankt aan jou en jullie voor de steun die we altijd weer krijgen! ❤ #samengaanweloos
Kom vroeg naar de stop
We merken dat veel mensen pas halverwege of tegen het einde van onze stop naar ons toekomen. Natuurlijk hartstikke fijn en leuk dat jullie langskomen, maar hierdoor is de kans groter dat de stops uitlopen en we ook weer later bij de volgende stop komen. Jullie zouden ons daarbij kunnen helpen door wat vroeger bij een stop langs te komen! Dan hebben we ook wat meer tijd en aandacht om je te helpen 🙂 Alvast bedankt!
” Op zoek naar respondenten!Mijn naam is Quinty en ik ben bezig met mijn afstudeeronderzoek over een circulaire economie. Het is enorm belangrijk dat de manier van produceren en consumeren veranderd van kopen-gebruiken-weggooien naar kopen-gebruiken-hergebruiken en doordat jullie klant zijn bij LOOS zijn jullie super goed bezig. Ik doe mijn onderzoek naar de ervaringen en motivaties van klanten bij dit soort circulaire opties.Daarvoor heb ik jullie nodig! Ik zou graag met jullie in gesprek gaan over jullie ervaringen bij een verpakkingsvrije winkel in de vorm van een interview. Hiervoor is het belangrijk dat je minstens één keer boodschappen hebt gedaan bij LOOS.Wil je mij helpen en/of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op:Mail: qsoede@gmail.com – Tel/whatsapp: 0683234580
Op de hoogte blijven als er (onverwachte) wijzigingen zijn in onze routes en/of openingstijden?
Klik dan hier en schrijf je in onder het kopje ‘Uitzonderingen’
LOOS in het nieuws
DUIC
Biojournaal
WNF Magazine
Op de radio bij RTV Utrecht – vanaf 7:14
Tot snel!Liefs, LOOS

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)