nieuwsbrief september

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief september
nieuwsbrief september
Update septemberrooster
Afgelopen zomervakantie hebben wij met veel plezier op verschillende markten gestaan. Het plan was om na de zomervakantie de routes weer te gaan rijden. Echter heeft de fiets een aantal kuren ontwikkeld waardoor wij niet meer betrouwbaar de hele dag op pad kunnen. Wij hebben daarom besloten om de markten wat langer vast te houden en te wachten tot wij de nieuwe kar hebben omgebouwd zodat deze klaar is om op pad te gaan. Met de nieuwe kar gaan we ook een nieuw systeem uitproberen, waarbij we weer op aanmelding willen gaan werken. Wij merkten namelijk dat het op sommige plekken te vaak gebeurde dat we er stonden en er (bijna) niemand langskwam. Door op aanmelding te werken zorgen we dat wij meer zekerheid hebben hoeveel klanten we hebben bij een stop. Daardoor kunnen we een stuk efficiënter werken, en daarom ook een groter deel van Utrecht bereiken. Het plan is om in ieder geval de komende maanden de markten nog wel te blijven doen, en te kijken of deze zich zodanig ontwikkelen dat het voor ons rendabel is om te blijven doen. Zodra we dit systeem helemaal hebben ontwikkeld zal er een duidelijke uitleg online komen hoe dit in zijn werk gaat.Ondertussen hebben we, zoals het ondernemersleven is, een kleine tegenslag met de kar. Mocht je het leuk vinden om dit technische verslag te lezen kan je het onderaan deze mail zien. Heel september blijven wij dus het marktrooster aanhouden. Zie hieronder de marktplanning
Update winkel
We krijgen veel vragen over de winkel, dus bij deze een update.Als het goed is heeft iedereen die heeft bijgedragen aan de crowdfunding een paar weken terug een mail gekregen om te controleren of het gevraagde tegoed klopte. Heb je dit niet gekregen en wel bijgedragen? Laat het weten via info@puurenloos.nl. Daarnaast gaat er binnen een aantal dagen een extra infomail uit naar iedereen die de crowdfunding heeft gesteund!Verder zijn we momenteel in onderhandeling over een pand. Dat kost even tijd, we willen dit namelijk goed aanpakken. Ook al zijn we al in gesprek, mocht je nog mooie leegstaande panden langskomen op goede locaties kan je het nog altijd doorsturen!
Update kar
Zoals we misschien al hebben laten doorschemeren hebben wij laatst een nieuwe kar gekocht!Het enige probleem dat we nu hebben is dat de kar technisch gezien een ’trekker’ is en er met een T-rijbewijs in gereden moet worden. Aangezien je sinds 1 juli 2015 niet meer automatisch een t-rijbewijs op je autorijbewijs krijgt, en wij wat jonger zijn en net daarna ons rijbewijs hebben gehaald is er verwarring geweest met de verkoper die deze regel gewend is en is dit kleine maar belangrijke detail er blijkbaar doorheen geschoten. Erg balen, maar we werken aan een oplossing!We zijn ondertussen wel gewoon druk bezig met de opbouw en de inrichting van de bak. Dus dat is leuk 🙂Zoals altijd horen we graag jullie feedback over onze plannen, positief of negatief!
Tot snel!Liefs, LOOS

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)