nieuwsbrief februari

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief februari
nieuwsbrief februari
Routes
Klik hier voor de nieuwe routesDe routes zijn grotendeels hetzelfde als afgelopen maand. Toch zijn er een paar aanpassingen dus let goed op en check of er bij jouw stop iets veranderd is. 
Hieronder de rijplanning van februari

Richtlijnen m.b.t. annuleringen

Wij hebben gemerkt dat we de laatste tijd vaker de route hebben moeten annuleren dankzij externefactoren, zoals een kapotte batterij, weersomstandigheden etc. Natuurlijk kunnen wij niet overal rekening mee houden van te voren, maar wij hebben wel een aantal richtlijnen opgesteld m.b.t. het weer. Mocht er namelijk een weercode zijn afgegeven door het KNMI of is de windkracht 5 of meer? Dan bestaat er een kans dat we niet rijden. Kijk dan altijd hier op de website, onder het kopje ‘Uitzonderingen’, voordat je langs wilt komen.


Onze nieuwe bedrijfsvideo!


Frank van Garderen, van Frank van Garderen videoproducties heeft deze prachtige bedrijfsvideo voor ons gemaakt. Deel hem vooral op social media, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen zien wat we doen! (Links: InstagramFacebookLinkedIn)

Help ons iedereen te bereiken

Wij merken dat we niet altijd iedereen goed kunnen bereiken als we de routes veranderen of een keer moeten annuleren. Zeker mensen zonder smartphone of computer krijgen onze updates niet altijd goed mee. Om te zorgen dat niemand voor niets in de kou op ons staat te wachten, introduceren we LOOS buurtambassadeurs. 
De LOOS buurtambassadeurs zijn onze verbinding naar de wijken waar we in staan. Als we de route veranderen of afzeggen, loopt de buurtambassadeur op het oude tijdstip even naar de oude plek, om te kijken of er niemand voor niets staat. Zo staat niemand in de kou.
Wil jij voor LOOS een verbindende rol spelen in je wijk? Of ken je iemand die we moeten bellen als we de route veranderen of afzeggen? Laat het ons dan weten, op info@loosutrecht.nl . Alvast bedankt!


LOOS in het nieuws


The Happy Activist – filmpje


“De 7 leukste verpakkingsvrije winkels” – Jijenwijbeleggen.nl

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)