nieuwsbrief maart

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief maart
nieuwsbrief maart
Routes
Klik hier voor de nieuwe routesEr zijn weer een aantal aanpassingen in de routes dus let goed op en check of er bij jouw stop iets veranderd is. De tijden op de woensdag zijn iets aangepast. Daarnaast is er op de vrijdag een nieuwe stop toegevoegd en zijn er twee uitgehaald.

De 10.000 gehaald!

Elk potje dat vol afgewogen wordt houden we bij en zo weten we precies hoeveel verpakkingen wij samen met jullie besparen. En inmiddels zijn dat er al meer dan 10.000! Het getal loopt steeds sneller op en dat maakt ons trots. Trots op jullie, onze klanten, trots op onszelf en trots op iedereen die de eerste stap zet om minder onnodige verpakkingen te gebruiken. Want we kunnen het niet alleen. #SamengaanweLOOS!


Nieuwe toevoeging: Werfzeep


We hebben weer een super leuke Utrechtse leverancier toegevoegd aan het assortiment. Laten we je introduceren aan: Werfzeep!🌱
Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Alle zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde handgemaakt. “We werken alleen met biologische ingrediënten met een goede herkomst en voegen geen onnodige stoffen toe. Voor onze ingrediënten werken we samen met telers die dezelfde overtuiging hebben en daarbij plukken we een deel van de planten in ons geliefde Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht.”
LOOS heeft een selectie aan zepen toegevoegd en gaat de komende tijd kijken welke bij jullie in de smaak vallen! Wij nemen nu steeds twee van de volgende zepen mee: bloesemzeep, calendulazeep, haverscrub, kruidenshampoo, kruidenzeep, lavendelzeep, scheerzeep, schoonmaakzeep en seizoenszeep winter. Mocht je favoriet er niet bij zitten of moeten we een zeepje voor je reserveren voor later op de route, stuur ons dan een berichtje! 🌿💚
Voor meer informatie kijk hier op de website van Werfzeep.


Olijfolie
Naast de werfzeep hebben we donderdags in de pop-up winkel bij de Alchemist nu ook olijfolie! Dus neem je eigen flesje mee om te vullen of koop een mooi beugelflesje bij ons!

Lever je tegoedbon in

De crowdfunding is alweer 1,5 jaar geleden (oktober 2021), maar er staan nog steeds een aantal tegoedbonnen open. Dus kom snel een keer langs om ze uit te geven voor de lekkerste producten! Twijfel je of je nog een tegoed hebt, vraag je je af hoeveel tegoed er nog open staat of wil je het bedrag toch liever aan ons doneren? Stuur dan een mailtje naar info@loosutrecht.nl en we zoeken het voor je uit! 

LOOS in het nieuws


Artikel in het AD met Laurens

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)