nieuwsbrief juni

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief juni
nieuwsbrief juni

Website
Helaas is onze website sinds dit weekend tijdelijk offline vanwege technische problemen. We werken hard om dit op te lossen, maar het is nog onbekend hoe lang dit zal duren. Gelukkig kun je nog steeds al onze standplaatsen bekijken via de interactieve kaart en blijven we je op de hoogte houden via Instagram en Facebook. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon. Ons e-mailadres is info@loosutrecht.nl en ons telefoonnummer is 0618802219.

Crowdfunding PUUR&LOOS
Op 5 juni gaat onze winkelcrowdfunding live. Om ervoor te zorgen dat de crowdfunding een succes wordt, is het essentieel dat we een sterke start maken. Om een idee te krijgen van waar we aan toe zijn, verzamelen we alvast intentieverklaringen en vragen we om feedback over onze tegenprestaties. We zouden het enorm waarderen als je het onderstaande formulier invult. Jouw hulp is van onschatbare waarde!

LOOS op de markt!
Geweldig nieuws! We hebben eindelijk toestemming gekregen om op de markt te staan! Vanaf volgende week zullen we elke dinsdag van 9:00 tot 14:00 uur te vinden zijn op de markt van Hoograven (Smaragdplein) en elke donderdag van 9:00 tot 18:00 uur op de markt van Leidsche Rijn (Brusselplein). In de komende maand zullen we kijken hoe het gaat en als alles goed verloopt, zullen we deze markten regelmatig blijven bezoeken.

We zijn ook bezig om een plekje te bemachtigen op de Vredenburgmarkt op woensdag of zaterdag. Als dat lukt, zullen de routes voor die dagen komen te vervallen of worden verplaatst naar een ander moment. Als we hierover al deze maand een doorbraak hebben, zullen we een extra nieuwsbrief sturen om je op de hoogte te stellen.

Routes
Klik hier voor de routes

Vanwege onze deelname aan de markt in Leidsche Rijn zullen we niet langer open zijn op donderdagen in de Alchemist. Ook hebben we op de vrijdag een aantal stops gewijzigd, omdat ze helaas niet zo succesvol waren. Gelukkig blijven de routes op woensdag en zaterdag ongewijzigd. Let op: tijdens het laatste weekend van juni zijn we gesloten, omdat we met LOOS een team-uitje naar Down the Rabbit Hole hebben! Daarnaast zal bij Groentetas vanaf 28 juni hun zomerstop ingaan, dus zullen we dan ook niet meer bij Parnassos staan.

Onze plannen de komende maanden
Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, zetten we met LOOS grote stappen op verschillende gebieden, waaronder de winkel, de markten en een nieuwe website. We hebben ook een opvolger besteld voor de Silo, een nieuw elektrisch voertuig waarmee we een nog breder assortiment kunnen meenemen! We begrijpen dat het soms lastig is om alles bij te houden (wij hebben dat soms ook ;-)), maar we willen jullie graag op de hoogte houden van onze planning voor de komende maanden. Dus voor het overzicht, hieronder onze plannen onder elkaar.

Volgende week gaat de crowdfunding voor onze winkel van start (zie ook de vorige nieuwsbrief), en deze zal eind juli aflopen. Als alles volgens plan verloopt en we ons doel bereiken, streven we ernaar om de winkel in september te openen.

In de komende twee maanden zullen we evalueren of de markten de moeite waard zijn om tijdens de vakantieperiode voort te zetten. Als ze voldoende resultaat opleveren, zullen we tijdens de vakantie doorgaan met de markten.

Vanaf half juli zullen we overschakelen naar ons vakantierooster. Vanwege het grote aantal mensen dat dan met vakantie is, zijn onze reguliere routes niet meer rendabel. Daarom zullen we tijdens de vakantieperiode werken op bestelling. Tegen die tijd hebben we ook een nieuwe website waar je eenvoudig bij ons kunt bestellen. Met de nieuwe kar (die we tegen die tijd hopelijk in ons bezit hebben) zal onze bereikbaarheid niet langer beperkt zijn, en kunnen we dus door heel Utrecht bezorgen.

Een hele lap tekst, maar er is dan ook veel gebeurd! Zoals altijd: we zijn benieuwd wat jullie denken. Dus heb je feedback, negatief of positief, laat het ons weten!

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)