nieuwsbrief mei

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief mei
nieuwsbrief mei

Wij gaan een winkel openen!
Eindelijk kunnen we met jullie delen dat we een fysieke winkel gaan openen in Utrecht! Dit samen met Myrthe en Daan van Een Pure Nootzaak die jullie misschien al kennen van de biologische markt op vrijdag. Myrthe staat al zo’n 10 jaar op de vrijdagmarkt en is ondertussen een begrip geworden in Utrecht en een waar voorbeeld als het gaat om het doen van verpakkingsvrije boodschappen. We hebben onze krachten en ervaring gebundeld en zullen dit gebruiken om een mooie winkel neer te zetten. Maar eerst zullen we een crowdfunding houden om het startkapitaal bij elkaar te krijgen. De crowdfunding zal volgende maand van start gaan en bestaat o.a. uit tegoedbonnen, leningen en vrije giften. De invulling hebben we al bedacht, maar toch horen we graag jouw mening daarover. Daarnaast hebben we bij de start van de crowdfunding al 30% van het op te halen bedrag nodig voordat we echt online kunnen gaan. Het zou natuurlijk erg fijn zijn als we hier al een inventarisatie van hebben. Dus wil je graag je mening delen, ben je geïnteresseerd naar de tegenprestaties of weet je al zeker dat je wilt bijdragen aan deze fantastische winkel? Klik dan op onderstaande blauwe knop voor meer informatie en vul de enquête verder in. Hier help je ons ontzettend mee! Bedankt ♥

Meivakantie dicht

Een leuke en drukke tijd gaan we tegemoet met de crowdfunding, het opzetten van de winkel, de dagelijks zaken van LOOS en tegelijkertijd ook nog het doorontwikkelen van LOOS zelf. Dus nemen we zelf ook een weekje de tijd om wat rust te pakken voor we weer lo(o)s gaan. Daarom is LOOS dicht in de meivakantie van 3 t/m 6 mei en zijn we woensdag de 10de weer terug! 
Verder is Laurens drie weken lang met het NSJO (Nederlands Studenten Jazz Orkest) op pad. Jiske en Saskia gaan gelukkig vrolijk door en Saskia neemt alle routes over de komende weken. Dus kom gezellig hoi zeggen! Ps: Er zijn nog kaarten over voor het NSJO, dus heb je ook zin in een fantastisch avondje uit? Kijk dan hier voor de tickets!

Routes

Klik hier voor de routes
Er zijn dit keer slechts een paar aanpassingen. Zie de vrijdag voor een extra stop op de Burgemeester Reigerstraat en op zaterdag is de Helling weer toegevoegd. 

meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)