nieuwsbrief april

Datum

Datum

Datum

nieuwsbrief april
nieuwsbrief april
LOOS-update
De afgelopen maanden zijn voor ons wat hectisch geweest, met vaker dan we wilden slecht weer en veel heen en weer verhuis van ons kantoor door waterschade in het gebouw. Maar we focussen liever op het positieve, namelijk dat we zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden en dat jullie ook terug blijven komen! We worden langzamerhand een bekende naam in Utrecht, en daar helpen jullie ons enorm mee door al je vrienden, buren en familie over ons te vertellen. Dus ga daar vooral mee door!We zijn achter de schermen druk bezig geweest met het uitbreiden van onze opslag, zodat we nóg groter kunnen inkopen en daarmee geld en plastic kunnen besparen. Een voorbeeld daarvan, en iets wat jullie hebben kunnen merken, is dat onze pistachenoten bijvoorbeeld 15% goedkoper zijn geworden 😊 Daarnaast zijn we goed op weg met het ontwerpen van een nieuwe kar, waarmee we veel weersbestendiger worden en ook veel meer producten kunnen meenemen. Onze huidige inschatting is dat we van 60 dispensers en schepbakken naar 108 gaan. We krijgen dan ook ruimte voor grotere dispensers, zodat we aan het eind van de dag hopelijk nooit meer zonder havermout zitten 😉Wel zijn we nog steeds zoekende naar de best werkende vorm van ons bedrijfsmodel. Iets wat we bijvoorbeeld merken is dat het half uurtje waarin we in de buurt staan soms lastig te plannen is. In de zomervakantie gaan we daarom beginnen met een pilot om op bestelling te werken. Je kan dan de kar bestellen en komen we als het ware ‘voorrijden’ zodat jij je boodschappen kan doen. We zijn benieuwd hoe jullie daar tegenover staan, en welke vorm we dat zouden moeten geven zodat het ook voor jullie goed werkt. Dus denk er vooral over na en als je hier een visie over hebt vertel het ons vooral in persoon bij de kar, of laat het weten met een reactie op deze mail!De komende periode kijken wij in ieder geval enorm uit naar wat mooier weer, en blijven we achter de schermen hard werken aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Op weg naar écht toegankelijke verpakkingsloze boodschappen!

Routes

Klik hier voor de routes
Er zijn dit keer geen aanpassingen en de routes blijven dus hetzelfde als vorige maand. Handig 😉

MARKT
We zijn bezig om dinsdags op de markt te komen in Hoograven op het Smaragdplein van 09:00-14:00u. Het kan zijn dat we hier in april al terecht kunnen, maar we zijn nog in afwachting van de gemeente. Hou de socials in de gaten voor de laatste updates 🙂


Assortiment toevoeging: BRAUZZ

Yesss, deze mooie vegan en biologisch afbreekbare producten van het duurzame bedrijf Brauzz nemen wij nu mee op de fiets. Het gaat om wasstrips, vaatwastabletten en vloerreiniger.

De wasstrips zijn verkozen tot “Het beste product van het jaar 2023” in de categorie Duurzame Fast Moving Consumergoods. Je koopt ze in doosjes met 32 strips (1 wasstrip = wasbeurt) en kunt ze gewoon bovenop de kleding in de trommel leggen. Of handwassen! Geschikt voor alle kleuren en temperaturen van 15° tot 95°C.

Daarnaast ook de vaatwastabletten met 52 stuks per doosje (slechts €0,28ct per wasbeurt tegenover €0,48ct van Dreft). En de vloerreiniger, die per strip eenvoudig oplost in lauw tot warm water en waar je 10 liter mee kan vullen (scheur door midden als je minder liter gebruikt) én naar frisse citroen ruikt.

Alle doosjes voor €14,50!


meer
updates

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)

Fantastisch, nu ben je altijd op de hoogte!

Je ontvangt één keer per maand een nieuwsbrief met al het laatste LOOS nieuws :)